Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda

A Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodát Dr. Kocsis Ildikó Ügyvédi Iroda név alatt Dr. Kocsis Ildikó alapította. Az Irodához 2014-ben ügyvéd partnerként csatlakozott Dr. Szabó Gergely ügyvéd, így az iroda Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodaként működik tovább.

Az iroda egyik fő célja, hogy az ügyfelei mindig tudják és értsék, hogy pontosan mi is történik jogi problémáik kezelése során. Lényegesnek tartjuk olyan megoldások, lehetőségek ismertetését az ügyfelekkel, melyek segítségével megalapozott jogi döntéseket tudnak hozni.

Célunk egy olyan kapcsolat kialakítása, mely során valódi együttműködés alakulhat ki ügyfeleinkkel és amelyben teljes mértékben tudjuk képviselni jogi érdekeiket.

Megbízóink véleménye alapján a Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda megbízható, gyors, pontos és szakértő munkával segített jogi ügyeikben.

Nálunk készséges, segítőkész és tapasztalt munkatársak segítségével intézheti jogi ügyeit.

Hol talál meg bennünket…

Irodánk Budapesten, a Corvin negyed közelében, a Ferenc körúton található. Érkezzen hozzánk gépkocsival, vagy tömegközlekedéssel, új irodánkat gyorsan és kényelmesen elérheti! Irodánk közelében a környező utcákban és a Corvin Bevásárlóközpont parkolójában Ön könnyen és gyorsan tud parkolni. Jobban szereti a gyors tömegközlekedést igénybe venni? Mivel irodánk az Üllői út és a Ferenc körút kereszteződésénél található, így kék metróval, valamint a 4-es és 6-os villamossal is gyorsan és könnyen juthat el hozzánk. Továbbra is állunk rendelkezésére!

Címünk: 1094 Budapest, Ferenc körút 39. IV/1., 18-as kapucsengő.

Hívjon bennünket az 1/266-6621 vagy 30/692-9392-es számon, vagy

Írjon nekünk az  info(kukac)kocsis-iroda.hu mail címre!