Bizalomkártya

A  Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda nagyra becsüli ügyfelei, megbízói bizalmát, ezért részükre 2013. július 1-től létrehozta Bizalomkártya kedvezmény rendszerét.

Miért jó, ha van Bizalomkártyája?

 • A Bizalomkártya birtokosának azonnali kedvezményt biztosítunk, nincs pontgyűjtögetés vagy kupon, amit csak a következő szolgáltatáskor használhat fel.
 • Bizalomkártyáját bármikor, könnyedén használhatja irodánkban.
 • A Bizalomkártya kedvezményét nem kötjük igénybe vett szolgáltatási értékhatárhoz.
 • A Bizalomkártyát odaadhatja családtagjának, ismerősének, így automatikusan ők is élvezhetik a kártyával járó kedvezményeket.
 • Akkor sincs semmi baj, ha elhagyja, vagy nem találja Bizalomkártyáját. A Bizalomkártya irodánknál nyilvántartott jogosultja akkor is igénybe veheti kedvezményét, ha éppen nincs nála a jogi szolgáltatás igénybevételekor.

Önnek még nincs Bizalomkártyája? Hogyan kaphat?

Azon ügyfeleink, akik 2013. július 1. napját követően első alkalommal veszik igénybe irodánk jogi tanácsadási, jogi képviseleti, illetve okirat szerkesztési szolgáltatásainak egyikét, Bizalomkártyájukat az első szolgáltatás igénybevétele és díjfizetése után személyesen irodánkban vehetik át.

Mire használhatja a Bizalomkártyát?

A Bizalomkártya segítségével az alábbi jogi szolgáltatások bármelyikét kedvezményesen igénybe tudja venni:

 • Személyes jogi tanácsadás
 • Vállalkozásokat érintő jogi kérdések megválaszolása, társaságok teljes körű képviselete
 • Gazdasági társaságok alapítása, módosítása, képviselet cégeljárásokban
 • Munkajogi kérdések, munkaviszonnyal kapcsolatos szerződések
 • Bírósági ügyekben a képviselet ellátása
 • Kintlévőségek és követelések jogi úton történő érvényesítése
 • Ingatlanokkal kapcsolatos szerződések készítése, tanácsadás, eljárás a hatóságok előtt
 • Magánjogi szerződések, egyéb okiratok készítése, véleményezése
 • Örökléssel kapcsolatos tanácsadás, végrendeletek készítése, képviselet ellátása

Amennyiben Ön már rendelkezik Bizalomkártyával, használja ki a kártya adta kedvezményt! 

Amennyiben még nem, jöjjön be hozzánk és legyen Ön is Bizalomkártyával rendelkező ügyfelünk!

 

TÁJÉKOZTATÓ

a Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda

Bizalomkártya programjának szabályairól

A  Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda nagyra becsüli ügyfelei, megbízói bizalmát és hűségét, ezért részükre a jelen szabályzat feltételei szerint 2013. július 1-től létrehozta Bizalomkártya kedvezmény rendszerét. A kedvezmény plasztik Bizalomkártyával vehető igénybe a jelen szabályzatban foglalt feltételek szerint.

1. A részvétel feltételei

Bizalomkártyát azok az ügyfelek kaphatnak, akik legalább egy alkalommal már igénybe vették jogi tanácsadási, jogi képviseleti, illetve okirat szerkesztési szolgáltatásaink egyikét és ennek díját határidőben rendezték, valamint irodánk felé díjelmaradásuk, tartozásuk, illetve jogvitájuk nem volt, jelenleg nincs és a jövőben sem keletkezik.

Azon ügyfeleink részére, akik 2013. július 1. napját megelőzően igénybe vett és határidőben megfizetett szolgáltatás alapján jogosulttá váltak a Bizalomkártyára, a sorszámmal ellátott Bizalomkártyát postai úton kézbesítjük, amennyiben pontos postai elérhetőségük irodánk rendelkezésére áll. Pontos postai elérhetőségi adatok hiányában a Bizalomkártya irodánkban előre egyeztetett időpontban vehető át személyesen.

2013. július 1. napját követően azon ügyfeleink, akik első alkalommal veszik igénybe irodánk jogi tanácsadási, jogi képviseleti, illetve okirat szerkesztési szolgáltatásainak egyikét, Bizalomkártyájukat az első szolgáltatás igénybevétele és díjfizetése után személyesen irodánkban vehetik át.

A Bizalomkártya által nyújtott kedvezmény a 2013. július 1. napját követően nyújtott szolgáltatások után vehető igénybe. A Bizalomkártya által nyújtott kedvezmény a Bevezető jogi tanácsadásra nem vehető igénybe.

A Bizalomkártya nem fizetési eszköz, az más személyre alkalmanként átruházható.

A Bizalomkártya átvételével, illetve felhasználásával a Bizalomkártyára jogosult ügyfél, illetve azt felhasználó személy elismeri, hogy jelen szabályzat tartalmát megismerte és megértette.

A Bizalomkártya programban való részvétel önkéntes, annak igénybevétele nem kötelező. A Bizalomkártya rendszerből történő törlését ügyfeleink bármikor írásban is kérhetik.

Amennyiben egy ügyfélhez rendelt Bizalomkártya törlésére kerül sor, abban az esetben a törölt sorszámmal ellátott Bizalomkártya a jövőben nem használható fel.

2. Bizalomkártyával igénybe vehető kedvezmény

A Bizalomkártya a jogi tanácsadási, jogi képviseleti, illetve okirat szerkesztési szolgáltatás igénybevétele esetén a szolgáltatás mindenkori, más kedvezménnyel nem érintett, nem csökkentett díjából 5 % kedvezményre jogosít. A kedvezményt a kártya egyidejű bemutatásával lehet igénybe venni.

A kedvezmény a szolgáltatással kapcsolatban felmerülő költségek – mint például, de nem kizárólagosan: tulajdoni lap költsége, illeték, egyéb díj stb. – tekintetében, valamint a Bevezető jogi tanácsadás esetén nem érvényesíthető.

A kedvezmények összevonhatósága

A Bizalomkártya által nyújtott kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. Ilyen kedvezménynek minősül például, de nem kizárólagosan:

 • havi díjas megállapodás szerinti díjak,
 • kedvezményes óradíjas megállapodás,
 • egyéb szolgáltató közreműködésével igénybe vehető kedvezmény,
 • egyéb kedvezmények.

Többféle kedvezményre való egyidejű jogosultság esetén csak egy kedvezmény vehető igénybe.

3. Egyéb rendelkezések

Jelen Bizalomkártya szabályzat, valamint a szabályzatban foglalt és a  Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda weboldalán, vagy egyéb módon közzétett, kihirdetett, feltüntetett kedvezmények visszavonásig érvényesek.

A  Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot egyoldalúan módosítsa, a szabályzatban szereplő kedvezményt, valamint feltételeit bármikor megváltoztassa, illetve új kedvezményeket vezessen be, vagy a meglévő kedvezményt bármikor megszüntesse.

A  Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda jogosult arra, hogy a Bizalomkártyát bármikor egyoldalúan visszavonja.

A Bizalomkártya átruházható, nem névre szóló kártya, mely a jelen szabályzatban rögzített feltételeknek megfelelő ügyfél részére kerülhet első ízben átadásra. A Bizalomkártya igénybevételével történő díjfizetés esetén, amennyiben a kártyát felhasználó személy nem saját jogán vált jogosulttá a Bizalomkártya által nyújtott kedvezményre, csak készpénzfizetés esetén veheti igénybe a Bizalomkártya által nyújtott kedvezményt.

A Bizalomkártya rendszerben a Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodával ügyfélkapcsolatban álló személyeken kívül más személyek adatkezelésére nem kerül sor.

Kedves ügyfelünk, megbízónk!

Bízunk benne, hogy a Bizalomkártyával megkönnyíthetjük jogi ügyei intézését és a jövőben is a segítségére lehetünk. Amennyiben a Bizalomkártyával, vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban további információra lenne szüksége, írjon nekünk az info(kukac)kocsis-iroda.hu e-mail címre.