Kollégák

Dr. Kocsis Ildikó – az iroda alapítója

Dr. Kocsis Ildikó

Dr. Kocsis Ildikó

Dr. Kocsis Ildikó 1998-ban szerezte meg jogi diplomáját a József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán.

Az ELTE Jogi Továbbképző Intézete által szervezett képzésen Európa jogi szakjogász diplomát szerzett 2002-ben.

Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda (korábbi nevén Dr. Kocsis Ildikó Ügyvédi Iroda) 2004-ben történt megalapítása előtt a Kincstári Vagyoni Igazgatóság Jogi Főosztályán jogtanácsosként dolgozott (1999-2004.), ahol főtanácsosi címet szerzett 2003-ban.

Szerzője számos országos és helyi médiában megjelent cikknek és gyakran meghívott előadója szemináriumoknak, valamint szakértőként több országos TV és rádió csatorna műsorában is találkozhattak már vele.

2008 februárjában az Ügyvéd Világ magazin készített interjút pályafutásáról, majd 2008 májusában szakmai munkássága elismeréseként a  Who is Who Magyarországon (Ki kicsoda Magyarországon) lexikon szerkesztősége döntése alapján bekerült a gazdaság, politika, tudomány, kultúra és művészet területein tevékenykedő híres vagy kiemelkedő teljesítményt nyújtó személyiségek életrajzait tartalmazó enciklopédiába.

2019-ben az Üzletem.hu készített interjút pályafutásáról, terveiről, gondolatairól.

Dr. Kocsis Ildikó szakterületei a polgári jog, szerződések joga, peres és nem peres eljárásoktársasági és gazdasági jog, ingatlanjogöröklési jog, munkajog, Európai Unió joga. Folyékonyan beszél angolul.

Dr. Szabó Gergely – irodavezető partner

Dr. Szabó Gergely

Dr. Szabó Gergely

Dr. Szabó Gergely a Budapesti Ügyvédi Kamara által bejegyzett magyar ügyvéd.

2008-ban szerezte meg jogi diplomáját az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen.

Tanulmányai befejezését követően ügyvédjelöltként helyezkedett el, hogy a gyakorlatban is elsajátítsa az ügyvédi hivatás fogásait. 2012-ben tette le jogi szakvizsgáit, majd ezt követően a Dr. Kocsis Ildikó Ügyvédi Irodához csatlakozott ügyvédként, ahol 2014-ben partnerré vált és az iroda jelenleg Kocsis és Szabó Ügyvédi Irodaként a vezetése alatt működik tovább.

Szerzője számos országos és helyi médiában megjelent cikknek, valamint szakértőként több országos TV és rádió csatorna műsorában is találkozhattak már vele.

Dr. Szabó Gergely szakterületei a polgári jog, szerződések jogaingatlanjogtársasági és gazdasági jog, munkajogöröklési jogperes és nem peres eljárások. Folyékonyan beszél angolul.

Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda elérhetősége

  • Címünk: 1094 Budapest, Ferenc körút 39. IV/1.
  • Telefon/Fax: 06-1-266-66-21
  • Mobil: 06-30-692-93-92
  • E-mail: info(kukac)kocsis-iroda.hu
  • Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Kocsis és Szabó Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.